Een dierenarts die een hond behandeld

Marion van den Bosch

Functie: Dierenarts, CSAVP/Cardiology

Marion is in 2006 afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent.

Na eerst een tijd als dierenarts in Roosendaal gewerkt te hebben, is zij in 2013 het team van Dierenkliniek Breda komen versterken.

Marion heeft een brede interesse in verschillende takken van de diergeneeskunde. In onze kliniek is zij onder andere bezig met cardiologie, echografie, interne geneeskunde,  kattengeneeskunde en ze is lid van het managementteam. Daarnaast kunt u haar ook nog met enige regelmaat in de spreekkamer of in de operatiekamer zien.

De afgelopen jaren heeft zij zich in onze kliniek vooral verder ontwikkeld in de echografie en de zorg voor onze internistische patiënten. Omdat cardiologie haar bijzondere belangstelling heeft, heeft zij een opleiding gevolgd aan de ESAVS (European School of Advanced Veterinary Studies). Sinds februari 2020 is zij in het bezit van het CSAVP/Cardiology (Certificate of small animal veterinary practice).  Door deze specialisatie kunnen onze hartpatiënten op haar optimale zorg rekenen. Ook is zij sinds 2018 door PawPeds erkend om raskatten te screenen voor de fokkerij.

Marion woont samen met haar vriend, hun twee zoontjes en twee katten in Chaam.

Bekijk hier al onze teamleden.

marion-van-den-bosch

Adres
Van de Reijtstraat 21
4814 NE Breda
Route
Openingstijden
Ma t/m vr: 8:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 8:00 - 12:00 uur